dimecres, 11 de novembre de 2015

Pilar Ibern"GAVINA" a EcoReus 2105

Pilar Ibern"GAVINA"
Diumenge  29

17,00h. Show Cooking
Delice Exprés veganes

18,30h. Xerrada: 
Gaudir una dieta bàsicament alcalina i millorar el sistema immunològic



Show Cooking  17,00h.
Delice Exprés veganes 
Per esmorzars, postres i berenars vegans sense gluten, ni lactosa
Sans capricis elaborats en 5 minuts per gaudir de les teves esmorzars energètics, postres i berenars amb productes sans amb cànem, xocolata, arròs, soja i cereals sense gluten. Un plaer per elaborar en poc temps i en qualsevol lloc. Patrocinat per Sojade

Xerrada 18,30h : 
Gaudir una dieta bàsicament alcalina i millorar el sistema immunològic.
Una dieta majoritariamente alcalina, ens assegura un equilibri en el nostre sistema immunològic, aconseguint que els nostres òrgans puguin respondre amb salut. Ajudant a prevenir, processos inflamatoris, fibromiàlgia, càncer, al·lèrgies ... No per això la dieta ha de ser avorrida podem gaudir plenament en cada àpat

Pilar Ibern García , coneguda més bé com a Gavina, neix a Mataró. En 1983 s'endinsa en el món de l'higienisme, el naturisme i la seva filosofia de vida. Descobreix la capacitat medicinal dels aliments
guarint-se a sí mateixa. Els seus estudis artístics l'influenciaren molt a la manera que enfocaria més tard el seu talent creatiu a la cuina. 
Començà, doncs, amb únicament 20 anys a dedicar-se plenament i
professionalment a l'art gastronòmic. És a partir d'aquí que difongué l'alimentació vegetariana en els seus tallers, seminaris, articles i publicacions en diferents indrets del país.
En la actualitat difon el seu amor per la cuina en diversos mitjans de comunicació: radio, premsa, televisió...
S'ha de dir, però, que on més podem veure aquesta capacitat de despertar el amor a la cuina, es in situ envoltada del seus alumnes, en les seves classes de cuina, al Cullerot, la Cuina de Gavina i en diferents indrets de Catalunya, i en els seus assessoraments nutricionals.

Guardonada 3 vegades amb el premi Gourmand cookbook ara amb el seu darrer llibre “Las 69 recetas más afrodisíaques de la cuina vegetariana”

Pilar Ibern "GAVINA"
Domingo 29

17,00h. Show Cooking
Delice Express veganas

18,30h. Charla:
Disfrutar una dieta básicamente alcalina y mejorar el sistema inmunológico


Show Cooking 17,00h.
Delice Express veganas
Para desayunos, postres y meriendas veganos sin gluten, ni lactosa
Sanos caprichos elaborados en 5 minutos para disfrutar de tus desayunos energéticos, postres y meriendas con productos sanos con cáñamo, chocolate, arroz, soja y cereales sin gluten. Un placer para elaborar en poco tiempo y en cualquier lugar. Patrocinado por Sojade

Charla 18,30h:
Disfrutar una dieta básicamente alcalina y mejorar el sistema inmunológico.
Una dieta majoritariamente alcalina, nos asegura un equilibrio en nuestro sistema inmunológico, consiguiendo que nuestros órganos puedan responder con salud. Ayudando a prevenir, procesos inflamatorios, fibromialgia, cáncer, alergias ... No por ello la dieta debe ser aburrida podemos disfrutar plenamente en cada comida

Pilar Ibern García, conocida más bien como Gavina, nace en Mataró. En 1983 se adentra en el mundo del higienismo, el naturismo y su filosofía de vida. Descubre la capacidad medicinal de los alimentos
curando a sí misma. Sus estudios artísticos del influenciaron mucho a la forma que enfocaría más tarde su talento creativo en la cocina.
Empezó, pues, con únicamente 20 años a dedicarse plenamente y
profesionalmente al arte gastronómico. Es a partir de aquí que difundió la alimentación vegetariana en sus talleres, seminarios, artículos y publicaciones en diferentes lugares del país.
En la actualidad difunde su amor por la cocina en diversos medios de comunicación: radio, prensa, televisión ...
Hay que decir, sin embargo, que donde más podemos ver esta capacidad de despertar el amor en la cocina, se in situ rodeada de sus alumnos, en sus clases de cocina, el Cullerot, la Cocina de Gavina y en diferentes lugares de Cataluña, y en sus asesoramientos nutricionales.

Galardonada 3 veces con el premio Gourmand cookbook ahora con su último libro "Las 69 recetas más afrodisíacas de la cocina vegetariana"


2 comentaris:

  1. Serà un plaer tornar a Reus i compartir xerrada salud i bones coses!

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    Respostes
    1. Nosaltres encantats de tenir-te per aquí :)

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