dissabte, 22 de novembre del 2014

1ª Mostra de cinema de medi ambient i consciència

Presentem la 1ª Mostra de cinema de medi ambient i consciència, dins del marc d'ECOREUS




Las tres vidas de Pedro Burruezo
Dissabte 29, 16h
Documental de José López, que explica la història del músic i artista Pedro Burruezo, basant-se en les tres àrees principals en què es divideix la seva vida: la part musical (porta 30 anys en la música, l'eco-activista (és redactor en cap de la revista "The Ecologist" i viu amb intensitat el món de l'ecologia); i sobre el pensament i la cultura.








La Barbacoa
Dissabte 29, 17,30h.
La barbacoa, film documental d´Enric Urrutia, reflecteix l'actitud humana en relació a la seva alimentació des del naixement de l'ésser viu que serà transformat en producte final de consum, la seva existència i la seva mort anunciada. 

LA BARBACOA és un títol imprescindible contra la hipocresia social sobre la indústria càrnica i contra l'especisme.





ENRIC URRUTIA A ECOREUS
Dissabte 29, a les 19h.
 Contarem amb la presència d´Enric Urrutia, director de "La Barbacoa"  i director de la revista Bioeco actual




I ademés...


SLOW FOOD STORY
Una biografia audiovisual que convida l'espectador a conèixer l'emotiva i revolucionària vida de Carlo Petrini, fundador del moviment Slow Food. Festa, política, celebració, lluita i malaltia són els ingredients de la recepta d'aquest gran visionari italià que va saber promulgar una nova forma de menjar a nivell mundial. (FILMAFFINITY)


BLACK FISH
Blackfish ens explica la història d'Tilikum, una orca que ha matat diverses persones al llarg de la seva vida en captivitat. La directora Gabriela Cowperthwaite reuneix imatges impactants i entrevistes amb una gran càrrega emotiva per explorar l'extraordinària naturalesa d'aquestes criatures, el tracte que aquestes espècies reben en captivitat, la vida dels seus ensinistradors i les pressions que exerceix la indústria dels parcs aquàtics.




EL VIAJE DE LA TORTUGA
Una petita tortuga marina segueix el camí dels seus ancestres en un dels més extraordinaris viatges del món natural. Però són moltes les probabilitats en contra, ja que només una de cada mil tortugues sobreviuen a aquest viatge ....







NOSOTROS ALIMENTAMOS AL MUNDO
Cada europeu menja l'any deu quilos de verdures regades artificialment en hivernacles del sud d'Espanya, tot i l'escassetat d'aigua. UNA PELICULA SOBRE L'ESCASSETAT DINS L'ABUNDÀNCIA






CÓMO COCINAR TU VIDA
El filòsof, professor i mestre zen ens ensenya la sensualitat de fer pa, la filosofia dels raves i la serenitat de les pastanagues per oferir-nos aquesta delícia culinària que mostra la saviesa que tanquen els seus consells pràctics.





ORO NEGRO
Les multinacionals del cafè dominen els centres comercials i els supermercats, controlant una indústria que mou més de 80 bilions de dòlars anuals, convertint aquest producte en la mercaderia comercialitzada més valuosa de tot el món després del petroli.






NUESTRO PAN DE CADA DÍA
"EL NOSTRE PA DE CADA DIA no necessita ser explicada amb paraules, perquè les imatges parlen per si soles. És una pel·lícula que s'hauria de veure a les escoles "DER ESTANDARD
NOMINADA MILLOR DOCUMENTAL ACADÈMIA DE CINEMA EUROPEU (EFA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada