dimarts, 15 de novembre del 2016

Dr. Ángel Escudero a ECOREUS 2016

Diumenge 27 

11,00h.Video-Conferència en directe
Amb el Dr. Ángel Escudero
Creador de la Noesiologia i Noesiteràpia

“Curación por el pensamiento”




El Dr. Ángel Escudero Juan, metge i cirurgià espanyol, és el creador de la Noesiología, ciència que estudia els efectes del pensament a la vida. La seva inquietud per millorar el benestar dels seus pacients el va portar inicialment a aplicar aquest coneixement al terreny de la salut, desenvolupant la Noesiterapia o curació pel pensament, la seva escola metge humanística.
 Des de l'any 1972 exerceix 
la seva activitat quirúrgica utilitzant l'analgèsia psicològica a través de la Noesiterapia, metodologia que ha portat a totes les branques de la salut amb excel·lents resultats. Traslladada aquesta experiència a la maternitat, aconsegueix la Psicoanalgesia Maternofetal (PMF) per ensenyar a les dones a parir amb benestar, amb una sola sessió d'entrenament.
 A partir dels seus reeixits treballs en tots els camps de la medicina, ha extrapolat les seves experiències i principis per al desenvolupament i la felicitat de les persones en diferents facetes de la vida: el desenvolupament personal físic i psíquic, l'èxit esportiu o escolar, les relacions humanes, el rendiment empresarial, etc.
Multitut de persones de diverses nacionalitats i camps professionals, han après els valors de la Noesiología en els diversos cursos, seminaris, conferències, videoconferències, etc., impartits pel Dr. Escudero i el seu equip, celebrats arreu del món.

 Infinitat de testimonis, tant personals com professionals, així com la seva pròpia vitalitat, complerts els 80 anys i en actiu, donen fe dels valuosos beneficis de la Noesiología.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada