dilluns, 14 de novembre de 2016

Els Show Cooking d'EcoReus 2016

Ens agrada la cuina. La cuina sana, saborosa, els olors, els ingredients ecològics i del petit productor de la nostra terra. Ens agrada la cuina- fusió, conèixer nous ingredients i noves textures. Però també tenim poc temps per cuinar i volem menjar sà i bo. Per això hem creat l´espai Show Cooking a Ecoreus. 

Ara tens l´oportunitat de veure dels millors xefs de la cuina sana en directe. Noves idees i receptes fàcils per a tots. 
I també xerrades de nutrició i cuina dins de la programació d´Ecoreus.
T´esperem!!!


Dissabte 26

·11,30h. Show Cooking 
Cóm endolcir sense sucre
Creps de fajol i xocolata
A càrrec de Rosa Segarra, Mas de l’Illa
·12,00h. Tast (zona biobar)
Tast de mels
a càrrec d´en Rafel Múria. Mel Múria. Perelló
·13,00hShow Cooking 
Macrobiòtica i salut
A càrrec d'Escola de Macrobiòtica de Catalunya(ESMACA)
·17,30 Show Cooking. 
La nutrició saludable: proteïna vegetal i fermentats.
A càrrec de: Ramón Carner de Vega Raw Orgànic i Sebastià Forenc de Dr. Stevi
·19,00h. Tast (zona biobar)
Tast d'oli ecològic
a càrrec d´Ecosetrill

Diumenge 27

·11,30h. Tast (zona biobar)
Tast de vins naturals sense sulfits
a càrrec d´Ecosetrill
·12,00h. Show cooking 
La salut a la cuina
A càrrec Escola Macrobiòtica Isana
13h.Show cooking
La nutrició intel·ligent: Probiòtics i microcirculació a l'abast de tots
a càrrec de Sebastià Forenc de Dr. Stevi
·18,30h. Show cooking 
Postres feliços amb civada i sense gluten
a càrrec M. Pilar Ibern Gavina



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada