Ara tens l´oportunitat de veure dels millors xefs de la cuina sana en directe. Noves idees i receptes fàcils per a tots.
I també xerrades de nutrició i cuina dins de la programació d´Ecoreus.
T´esperem!!!
Dissabte 26
·11,30h. Show Cooking
Cóm endolcir sense sucre
Creps de fajol i xocolata
A càrrec de Rosa Segarra, Mas de l’Illa
·12,00h. Tast (zona biobar)
Tast de mels
a càrrec d´en Rafel Múria. Mel Múria. Perelló
·13,00h. Show Cooking
Macrobiòtica i salut
A càrrec d'Escola de Macrobiòtica de Catalunya(ESMACA)
·17,30 Show Cooking.
La nutrició saludable: proteïna vegetal i fermentats.
A càrrec de: Ramón Carner de Vega Raw Orgànic i Sebastià Forenc de Dr. Stevi
·19,00h. Tast (zona biobar)
Tast d'oli ecològic
a càrrec d´Ecosetrill
Diumenge 27
·11,30h. Tast (zona biobar)
Tast de vins naturals sense sulfits
a càrrec d´Ecosetrill
·12,00h. Show cooking
La salut a la cuina
A càrrec Escola Macrobiòtica Isana
13h.Show cooking
La nutrició intel·ligent: Probiòtics i microcirculació a l'abast de tots
a càrrec de Sebastià Forenc de Dr. Stevi
·18,30h. Show cooking
Postres feliços amb civada i sense gluten
a càrrec M. Pilar Ibern Gavina
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada