dilluns, 14 de novembre de 2016

Pilar Ibern "Gavina" a EcoReus 2016


Pilar Ibern "Gavina"
Diumenge 27 
·17,00h.
Presentació del llibre:
“Las 101 recetas más saludables para vivir y sonreir” Diversa ediciones
·18,30h.
 Show cooking 
Postres feliços amb civada i sense gluten

Ens encanta Gavina...des de la primera edició d’aquesta aventura, que és EcoReus, ens ha acompanyat amb les seves receptes, saviesa i el seu somriure
Tornem a gaudir-la
Us esperem!!! 


Pilar Ibern García , coneguda més bé com a Gavina, neix a Mataró. En 1983 s'endinsa en el món de l'higienisme, el naturisme i la seva filosofia de vida. Descobreix la capacitat medicinal dels aliments
guarint-se a sí mateixa. Els seus estudis artístics l'influenciaren molt a la manera que enfocaria més tard el seu talent creatiu a la cuina. Començà, doncs, amb únicament 20 anys a dedicar-se plenament i
professionalment a l'art gastronòmic. És a partir d'aquí que difongué l'alimentació vegetariana en els seus tallers, seminaris, articles i publicacions en diferents indrets del país.
En la actualitat difon el seu amor per la cuina en diversos mitjans de comunicació: radio, premsa, televisió...
S'ha de dir, però, que on més podem veure aquesta capacitat de despertar el amor a la cuina, es in situ envoltada del seus alumnes, en les seves classes de cuina, al Cullerot, la Cuina de Gavina i en diferents indrets de Catalunya, i en els seus assessoraments nutricionals.

Guardonada 3 vegades amb el premi Gourmand cookbook  amb el seu llibre “Las 69 recetas más afrodisíaques de la cuina vegetariana” Ens presenta a EcoReus el seu darrer llibre:Las 101 recetas más saludables para vivir y sonreir” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada